Lukijat

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Back in Finland

Moikka!
Kotiuduttiin muutama päivä sitten Englannista ja pikkuhiljaa alkaa taas tottuu tähän Suomen arkeen. Onneks on loma nii saatiin ihan rauhassa nukkuu muutama päivä! 

Torstai oli tosi rankka päivä. Lähetiin bussilla Brightonista Lontooseen n. klo 13 ja bussimatka kesti sen 2h. Lontoon lentokentällä tehtiin lähtöselvitykset yms ja mentiin turvatarkastuksista läpi, ainakin melkein... Edellisenä iltana iski paniikki että mun matkalaukku painaakin liikaa, joten aloin purkaa matkalaukusta kaikkee mahollista käsimatkatavaroihin. Jätin myös mun meikkilaukun reppuun ja kun reppu ei päässytkään turvatarkastuksista läpi, atteelin et olin jättänyt vahingossa jotain nestemäistä sinne. Noh, kun ongelma ei ollutkaan siinä alko jo vähän ihmetyttää et mitäköhän sieltä löytyy. Siinä parin kaverin kanssa kateltiin kun tää mies siinä nosteli mun repusta pois Frozen mukin, toisen mukin, lelumönkijän ja vaikka mitä mitä olin ostanu tuliaisiks pikkusisaruksille. Vähänajan päästä hän alko naureskelee ja nosti sieltä 2L minions kylpyvaahdon... Hups. Jouduin sit luopumaan siitä ja pikkuveli jäi ilman maailman söpöintä kylpyvaahtoa, oma moka.

Anyway sit meillä oli 2h aikaa ennen lentoo käydä syömässä, vessassa, yms. Aika meni tosi nopeesti ja sit oli aika hyvästellä toinen suomalainen ryhmä ketkä tuli vasta jälkimmäisellä lennolla. Siinävaiheessa tuli jo vähän haikee olo, mut se ei ollu mitään verrattuna oman ryhmän "hyvästelyyn". Ei me oikeesti hyvästelty toisiamme, koska nähään täs lähiaikoina jo uudestaan. Vaikka sanottiinki vaan heipat, kyllä siinä kaikilla itku tuli. 






Teen vielä enemmänkin postauksia kielimatkasta, ja jos on toiveita jostain tietystä aiheesta aina voi heittää tohon kommentteihin :) 

xoxo Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti