Lukijat

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

3 Days in Paris

Heippa!
Ekat päivät täällä Brightonissa on sujunu tosi hyvin pienestä koti-ikävästä huolimatta. Aattelin kertoa kolmesta päivästä Pariisissa, missä oltiin ennen Englantiin tuloa.

DAY 1
Tapaaminen lentokentällä oli 5.05 tiistai-aamuna. Lento lähti 7.35 ja Pariisiin saavuttiin 9.40 josta mentiin 3-4h kestävälle kaupunkikierrokselle joka tehtiin bussilla. Iltapäivällä mentiin hotelliin ja illalla oli Seine-risteily. Päivä oli todella pitkä ja raskas,ruoka oli erilaista & ihmisiä oli paljon joten päivä ei ollut mikään helppo. 























DAY 2
Aamulla mentiin Disneylandiin jossa oltiin koko päivä. Mentiin sinne ja takaisin junalla, enkä kyllä kertaakaan valita enään suomen intercity junista... Enkä myöskään helsingin metroista! Laitteita ei tosin ollu montaa, ruoka oli tosi kallista mutta olihan se hieno kokemus! Päivä päättyi mahtavaan Disney Paraatiin😊 Uni tuli illalla tosi nopeesti. 




















DAY 3 
Päivä shoppailtiin ja tutkittiin kaupunkia. Illalla mentiin yhdessä Hard Rock Cafeeseen ja bussi ranskalaiseen rantakaupunkiin lähti n. klo 23? kellonaikoja en tiiä mutta bussi ajoi junaan mikä meni eurotunnelissa sen 40min ja sit ajettiin vielä 2h englannin rantakaupungista Brightoniin ja taxi jostain kohtaamispaikasta  isäntäperheeseen lähti viiden aikaa aamulla ja tänne perheeseen saavuttiin kuuden aikaa ja mentiin nukkumaan. Ei yhtään hämmentävää eihän?





 inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti