Lukijat

tiistai 31. toukokuuta 2016

14 DAYS \ miksi valita STS?

Moikka!
Lähtöön on enään kaksi viikkoa, ja tänään huomasin et olin saanu uudet lentoaikataulut. Vielä ootellaan perhe- ja ohjaajatietoja! 

Näin ennen matkaa, aattelin kertoo pari juttua, miksi kannattais valita STS kielimatka. Eli EN ole siis vielä ollut matkalla, mutta tässä onkin juttuja joihin olen ollut tyytyväinen ENNEN matkaa.

1) Kaikki on suunniteltu tosi selvästi. Jokainen kielimatkalainen saa tunnukset omalle sivulle, mihin tulee kaikki tiedot ja tärkeitä dokumentteja jotka on hyvä lukea ennen matkaa.

2) Myös vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti. Itse olen ollut yhteydessä sähköpostilla jos on tullut kysyttävää, mutta myös puhelimella voi soittaa tai  käydä STS:n toimistossa.

3) Selvät nettisivut. STS:n nettisivuilta löytyy ns "laatikko" mihin voit valita kielimatkakohteen & aikavälin ja hinta tulee heti näkyviin. Nettisivuun kannattaa mennä tutustumaan, sillä siellä kerrotaan kaikesta, mikä mahdollisesti mietityttää. 

4) STS:n instagram. Tälläkin hetkellä vanhat kielimatkalaiset päivittelevät kuvia ja tarinoita viimevuosien kielimatkoilta STS:n instagramiin. Niitä on todella kiva katsoa ja lueskella, varsinkin kun itse on lähdössä matkalle! Ja luultavasti myös kielimatkojen aikana päivitellään sinne kuvia.  (@stskielimatkat)

5) Paljon eri kohteita. Englanti, Malta, Japani, Espanja... Ja sit vielä USA COAST TO COAST, minne ite haluun ehdottomasti vanhempana mennä mukaan! Kohteisiin voi tutustua täällä: http://www.sts-education.com/finland/ls/kohteet/ 

Matkan jälkeen voin tehdä toisen samanlaisen postauksen, missä kerron menikö matka yhtä hyvin kuin odotin ;) Vielä ei ole mitään valittamista! 

Inka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti