Lukijat

tiistai 24. toukokuuta 2016

21 DAYS

Heippa! 
Lähtöön on enää kolme viikkoa, ja pikkuhiljaa pitää alkaa miettii pakkauslistaa. Oon nyt jo ihan paniikissa, että miten osaan pakata just sopivasti vaatteita vähän reilu kolmeks viikoks silleen että matkalaukkuun jää tilaa myös ostoksille ja tuliaisille. 

STS:n sivuilta löytyy todella hyvä esimerkki pakkauslistasta (  http://www.sts-education.com/finland/ls/tietoa-matkasta/ennen-matkaa/pakkaaminen-ja-pakkauslis/esimerkki-pakkauslistasta/  ) jota aijon itsekin käyttää apuna. Ennen matkaa pitää tietty tehdä koepakkaus, ettei lähtöä edeltävänä iltana iske paniikki kun tavarat ei mahdukkaan laukkuun. 

Me oltiin muutama päivä sitten ostoksilla, ja mun oli tarkotus ostaa tonne matkalle mm. uimapuku, kangaskassi, koulutarvikkeet, kengät, aurinkolasit & sanakirja. Ainoo mikä tuli mukaan oli kangaskassi... Ei muuta kun netistä tilailemaan!



MITÄ ODOTAN MATKALTA ENITEN?
 Tätä on kysytty multa paljon. Voin rehellisesti sanoo, et eniten ootan uusien ihmisten tapaamista. Meillä on ryhmä facebookissa, missä on monia ketkä tulee tonne kielikurssille ( ei toki kaikkia ) ja kaikki vaikuttavat niin ihanilta ihmisiltä! En jaksais odottaa et pääsen tutustuu uusiin kavereihin, hostfamilyyn & ohjaajiin!:) Tietty ootan Pariisin 3päivän reissua, käyntiä Brighton Pierrillä & Lontoossa, lentomatkoja, ja aktiviteettejä. Eli oikeestaan ootan kaikkea, mitä tää matka mulle tarjoaa!

Kielimatkan jälkeen vastailen mielelläni kysymyksiin, ja toivon että tää mun into tarttuis teihinkin ja joku teistä lähtis ens kesänä kielimatkalle :-) 

Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti